Accountmanager

Wat ga je doen?

Als Accountmanager Re-commerce ben jij samen met jouw sellers, bestaande uit diverse e-commerce partijen, op zoek naar de beste manier om hun retourgoederen te verkopen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van bestaande integraties met e-commerce systemen. Veel partijen lopen op dit moment tegen het vraagstuk aan, hoe zoveel mogelijk waarde te halen uit de retourgoederen. BVA biedt hier de oplossing voor. Je analyseert samen met de klant zijn retouren proces om de producten op een zo makkelijk mogelijke manier via BVA te veilen en verzenden. Je hebt de verschillende proces opties op je netvlies en kiest samen met de klant voor de meest rendabele optie. Je gaat werken met bestaande sellers en wordt verantwoordelijk voor het uitbreiden van de business. Een deel van de week ben je onderweg om prospects en klanten te bezoeken. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de sellers en zorgt ervoor dat deze goed ondersteund wordt door de BVA organisatie. 


Dit is BVA Auctions

BVA Auctions is een toonaangevend online consumenten veilingplatform. Maandelijks veilen we meer dan 130.000 kavels in ruim 500 veilingen. Ons aanbod komt o.a. uit restvoorraden, vrijwillige veilingen, faillissementen en retourproducten. Het varieert van consumenten elektronica, mode, woninginrichting, bouwproducten, kunst & antiek tot auto’s, jachten en huizen. Onze opdrachtgevers zijn o.a. retailer, e-shops, handelaren, particulieren, banken en overheid.

De meer dan 2,3 miljoen geregistreerde gebruikers en ruim 5 miljoen website bezoeken per maand vormen de basis van ons succes. Met data, technologie en de niet aflatende inzet van circa 150 medewerkers werken we aan onze verdere groei. Nuchterheid, handen-uit-de-mouwen-mentaliteit en gedrevenheid typeren de cultuur van BVA.

Wie ben jij?

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring in het oplossen van het retourgoederen vraagstuk bij meerdere e-commerce partijen;
  • Je bent data gedreven;
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels;
  • Je werkt planmatig en gestructureerd;
  • Je bent gewend zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
  • Je bent assertief en gericht op het zelfstandig oplossen van problemen.


Wat mag je van ons verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, een leaseauto, een laptop, een Iphone, een mooie bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.


Heb je nog vragen?

Onze recruiter Merel van Grunsven beantwoordt deze graag. Je kan haar bellen of WhatsAppen op 06 166 00 338. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!  


Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!