Business Controller

Dit is BVA Auctions

Wij zijn een tech-bedrijf gespecialiseerd in duurzame handel. We vinden dat niets van waarde verloren mag gaan. Met de belangrijkste merken BVA Auctions en Troostwijk Auctions veilen we over de hele wereld bijna 2 miljoen items (kavels) per jaar. Veilen is helemaal van nu en dé manier van kopen en verkopen voor de toekomst. We zijn gefascineerd door technologie, met liefde voor gebruiksgemak en de drive om waarde te behouden. Deel jij die drive? Welkom in de wereld van Intelligent Auctioning!


Wat ga je doen?

Als Business Controller ondersteun je de Board en het management van TBAuctions met financiële managementinformatie en adviezen op zowel strategisch als tactisch niveau. Je werkt nauw samen met de labels, businessunits en het finance team ten aanzien van alle aspecten van de Planning & Control cyclus. Hierbij kijk je vooruit en verzorg je relevante rapportages inclusief analyses en adviezen. Daarnaast ben je continu bezig met het verbeteren van operationele processen en controls, heb je affiniteit met IT en maak je hiervan gebruik om zo tot innovatieve en efficiënte oplossingen te komen.

 • Maandelijks analyseren van gerapporteerde cijfers inclusief buitenland aan de RvC en aandeelhouders, Board en de managers tijdens de review meetings;
 • Ondersteunen bij het meerjaren- en het jaarlijks businessplan;
 • Initiëren van maatregelen en initiatieven inclusief controle en bijsturing;
 • Ad hoc (investerings-)analyses maken en ondersteunen bij het realiseren van de bedrijfsstrategie door proactieve sturing op KPI’s;
 • Het opstellen, toetsen en financieel onderbouwen van businesscases.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op WO niveau;
 • Je hebt tenminste 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de consultancy;
 • Je bent analytisch en conceptueel sterk en gewend te werken in een digitale omgeving;
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent gewend zelfstandig te werken, proactief, klantgericht en oplossingsgericht;
 • Je bent "tech savvy" en handig met Excel, Exact en het liefst ook met Lucanet.


Wat kun je verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, een laptop, Iphone, een mooie bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor. 


Heb je nog vragen?

Onze recruiter Allard Möller beantwoordt deze graag. Je kunt hem bellen of WhatsAppen op 06 109 175 14. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!  


Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!