Corporate Recruiter

Dit is BVA Auctions

We zijn een tech-bedrijf gespecialiseerd in duurzame handel. We vinden dat niets van waarde verloren mag gaan. Met de belangrijkste merken BVA Auctions en Troostwijk Auctions veilen we over de hele wereld bijna 2 miljoen items (kavels) per jaar. Veilen is helemaal van nu en dé manier van kopen en verkopen voor de toekomst. We zijn gefascineerd door technologie, met liefde voor gebruiksgemak en de drive om waarde te behouden. Deel jij die drive? Welkom in de wereld van Intelligent Auctioning!


Wat ga je doen?

Binnen de afdeling HR zijn we bezig met een professionaliseringslag en door de groei van de organisatie (inmiddels zo’n 420 medewerkers wereldwijd) wordt de afdeling HR uitgebreid. De komende maanden zal hier verder invulling aan gegeven worden. De afdeling gaat bestaan uit een HR Officer, Recruiter, Salarisadministrateur, twee HR Adviseurs en een HR Manager. Als Corporate Recruiter werk je 32 uur per week, zowel op de locatie Amersfoort als Amsterdam. Je wordt verantwoordelijk voor:

 • Beheren van het recruitmentproces van A tot Z: opstellen vacatureteksten, verwerken sollicitaties, selecteren cv’s, actief sourcen, overleg hiring managers, voeren selectiegesprekken, contractonderhandelingen en het bewaken van het recruitmentproces;
 • Actief onderhouden en uitbreiden van talentpools, o.a. door het voeren van oriënterende gesprekken;
 • Adviseren van de hiring managers met betrekking tot onder andere de wervingsaanpak;
 • Je hebt continu aandacht voor de optimalisatie van de Candidate Journey;
 • Je begrijpt als geen ander het belang van een goede arbeidsmarktcommunicatie en Employer Branding.

Wie ben jij?

 • Bij voorkeur circa vijf jaar ervaring als recruiter aan bureauzijde en circa vijf jaar als corporate recruiter;
 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • Je hebt ervaring met een grote diversiteit aan vacatures op verschillende niveaus;
 • Ervaring met online sourcen en kennis van verschillende source tools;
 • Je bent gewend te schaken op meerdere borden tegelijk;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.


Wat mag je van ons verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, een laptop, een Iphone, een mooie bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.  


Heb je nog vragen?

Onze Recruiter Allard Möller beantwoordt deze graag. Je kan hem bellen of WhatsAppen op 0610917514. We kijken uit naar jouw reactie!


(Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!)