Intern Accountmanager

Dit is BVA Auctions

BVA Auctions is een toonaangevend online consumenten veilingplatform. Maandelijks veilen we meer dan 130.000 kavels in ruim 500 veilingen. Ons aanbod komt o.a. uit restvoorraden, vrijwillige veilingen, faillissementen en retourproducten van online winkels. En varieert van consumentenelektronica, mode, kunst & antiek tot auto’s, jachten en huizen. Onze opdrachtgevers zijn o.a. bedrijven, particulieren, banken en overheid.

De meer dan 1,6 miljoen geregistreerde gebruikers en ruim 4 miljoen website bezoeken vormen de basis van ons succes. Met data, technologie en de niet aflatende inzet van circa 150 medewerkers werken we aan onze verdere groei. Nuchterheid, handen-uit-de-mouwen-mentaliteit en gedrevenheid typeren de cultuur van BVA.


Wat ga je doen?

Jij bent de spin in het web. Samen met de Accountmanager ben je het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. De Intern Accountmanager verzorgt verschillende commerciële activiteiten, stelt overeenkomsten op en stemt de planning van veilingen in overleg met de opdrachtgever af. Daarnaast werk je intensief samen met alle interne afdelingen om het gehele veilingproces optimaal te laten verlopen voor de opdrachtgever. Denk hierbij aan de afdeling planning, marketing, content, customer service en de veilingmedewerkers. Je hebt een coördinerende rol op de eigen afdeling, zoals het organiseren van verschillende activiteiten en de ondersteuning van de afdelingsleiding.

Wie ben jij?

  • Je zet de lijnen uit en bewaakt de voortgang van het proces en zorgt ervoor dat zaken tijdig gerealiseerd worden;
  • Je communiceert heel helder en doeltreffend;
  • Je bent resultaatgericht: je stuurt jezelf en anderen op de afgesproken doelen;
  • Je werkt heel gestructureerd, met oog voor details;
  • Je hebt hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur administratief/commerciële richting;
  • Je hebt aantoonbare meerjarige, recente werkervaring in eenzelfde rol als Sales Support met een vergelijkbare dynamiek;
  • Je beschikt over ruime ervaring met Microsoft Office (Excel, Word en PowerPoint);
  • Je hebt ervaring met het werken met CRM-pakketten.


Wat kun je verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, een mooie bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een jong team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.  


Heb je nog vragen?

Onze recruiter Allard Möller beantwoordt deze graag. Je kunt hem bellen of WhatsAppen op 0610917514. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!  


(Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!)