Manager Logistiek & Operations

Dit is BVA Auctions

BVA Auctions is een toonaangevend online consumenten veilingplatform. Maandelijks veilen we meer dan 130.000 kavels in ruim 500 veilingen. Ons aanbod komt o.a. uit restvoorraden, vrijwillige veilingen, faillissementen en retourproducten van online winkels. En varieert van consumenten electronica, mode, kunst & antiek tot auto’s, jachten en huizen. Onze opdrachtgevers zijn o.a. bedrijven, particulieren, banken en overheid.

De meer dan 1,6 miljoen geregistreerde gebruikers en ruim 4 miljoen websitebezoeken per maand vormen de basis van ons succes. Met data, technologie en de niet aflatende inzet van circa 150 medewerkers werken we aan onze verdere groei. Nuchterheid, handen-uit-de-mouwen-mentaliteit en gedrevenheid typeren de cultuur van BVA.


Wat ga je doen?
Je rapporteert aan de Business Director van BVA Auctions en je hebt veel contact met de Manager Planning & Operations. Je hebt verder korte lijnen naar onze opdrachtgevers, de projectmanager insolventie, onze interne accountmanagers, marketing en klantenservice. Zelf stuur je de buitendienst aan en bent het eerste aanspreekpunt en tevens troubleshooter in geval van problemen. Het buitendienst team bestaat uit ongeveer 30 eigen medewerkers en een team uitzendkrachten.
De buitendienstmedewerkers zijn onze mensen die op de veilinglocaties door het hele land ervoor zorgen dat alles rondom een veiling soepel verloopt. Dat betreft o.a. het fotograferen en beschrijven van de kavels, het klaarzetten en ordenen van de kavels en het assisteren bij kijk- en ophaaldagen.

De Manager Logistiek & Operations bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening van de buitendienst, maakt werkinstructies, zorgt dat aan zowel kwaliteits- als veiligheidseisen wordt voldaan en beoordeelt de medewerkers. Je zorgt voor de optimalisatie van de bezettingsgraad en bent medeverantwoordelijk voor de P&L van de afdeling Operations.

Wie ben jij?

Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en hebt een pragmatische insteek;
Je hebt minstens 10 jaar relevante werkervaring in een leidinggevende positie;
Je bent een echte verbinder en bruggenbouwer;
Je staat stevig in je schoenen en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
Je weet mensen te motiveren en te inspireren om het maximale uit zichzelf te halen;
Je denkt niet in problemen, maar in oplossingen.

Wat mag je van ons verwachten?

Een mooie zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, leaseauto en een bonusregeling. Je komt terecht in een zeer dynamische omgeving, waar hard werken goed samengaat met humor.


Heb je nog vragen?

Onze recruiter Allard Möller beantwoordt deze graag. Je kan hem bellen of WhatsAppen op 0610917514. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!


(Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!)